Velkommen til denne nettsiden!

Oppdatert: 29. juli 2019

Heisann!

Deres nye favorittblogger viser dere Haldens nye (eldste) topp-hit: Jellhaugen. Denne haugen vet ikke forskerne hva inneholder, men rett borti der, på bakken ligger Norges nyoppdagede vikingskip.

Velkommen til min nye nettside! For dere som har kjent meg siden jeg var en klein 13-åring vet dere at dette ikke akkurat er første forsøket på å etablere meg som et blogg-navn. Mange rosablogger senere (inkluderer topp-innlegg som: "det er kult at Obama vant fredsprisen" og "mamma og pappa er dumme" til "sånn lager du spaghetti og laks") har jeg altså kommet tilbake igjen.


Hvorfor ny blogg?

Jo, fordi denne høsten, nærmere bestemt mellom 10. august til 9. september, er det kommune- og fylkestingsvalg. Og jeg har vært dum/kul/tøff nok til å stille. For Venstre, som 2. kandidat i Halden kommune.


Her tenker jeg å vise dere frem litt av hvert. Litt av livet mitt. Litt ulike tanker om verden og mennesker. Politikk. Og kanskje litt jus?


Jeg håper å:

 • underholde dere

 • få dere til å tenke

 • få dere til å le

 • få dere glade, eller sinte?

Men denne nettsiden har som hovedhensikt å:

 1. Nå unge stemmere, over hele landet, slik at de benytter sin stemmerett.

 2. Og gjerne at de, og spesielt innbyggerne i Halden, stemmer Venstre.


Jeg vil oppfordre deg og dine kjente til å følge med!

0 visninger
Bli med i enda en e-post-liste:
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Pinterest Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey Snapchat Icon
instagram & twitter
@anneheba

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com