Valgkampdepresjonen er her.


Hei bloggen, som enhver blogg med respekt med seg selv burde åpne med. I dag er jeg ganske lei. Jeg ser energien og håpet slukne litt.


Jeg har vært i Oslo i to dager for å være på forelesning og være med samboeren min, men i går bestod en porsjon av ettermiddagen min av møte. Jeg kom nettopp til mitt andre hjem, og nå skal jeg tilbake til Halden igjen.


Jeg anbefaler ingen å bo to steder og drive valgkamp. Det er slitsomt.


Jeg reiser mye frem og tilbake, og stor del av fritiden min går til valgkamp - enten fysisk eller i sosiale medier (vi får lite likes). Og med målingene hvor Venstre ligger på nærmere 2 % tilsier at sjansen for at jeg faktisk skal få til det jeg ønsker - å komme inn i kommunestyret - virker mer og mer usannsynlig for hver dag som går.


All tiden og energien jeg legger i dette virker litt bortkastet.


Fordi det er så mennesker som faktisk setter seg inn i valgprogrammene våre før de stemmer, virker det som. De fleste er vanedyr og "stemmer det de alltid gjør", eller på den kandidaten de syns virker hyggelig - hvor ølvennlig kandidaten er. Eventuelt så stemmer de fordi de liker partilederen. Og vi vet jo alle at Venstre er ut for tiden.


Det er frustrerende å jobbe mot noe som ikke vil skje.


Dette var et ærlig innlegg for tiden, fordi denne bloggen er en ærlig blogg. Jeg håper at energien, og engasjementet snart er tilbake.

Bli med i enda en e-post-liste:
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
instagram & twitter
@anneheba

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com