Jeg har stemt!

Valgdagen er her. Jeg har stemt i alle valgene.


I Kirkevalget fikk jeg liste fra nominasjonskomiteen. Tenkte nei, takk. Og stemte for Åpen folkekirke, fordi jeg vil at kirken fortsatt skal være et sted for skjeive. Ikke fordi jeg er kristen, men fordi det betyr noe. Egentlig tenkte jeg dette, før jeg melder meg ut av kirken. Syns det er vanskelig å medlem i et trossamfunn jeg ikke tror på.


Så, stemte jeg i kommune- og fylkestingsvalget. Jeg hadde heldigvis utfylt slengere og personstemmer i den rosa stemmeseddelen fra før av, som jeg hadde med meg, noe som gav meg følelsen av at jeg jukset på en prøve. I fylkestinget fikk jeg ikke gi slengere, noe jeg syns er veldig dumt, for det var noen som fortjente det i Viken.


Men. Da er det bare å vente.


Venstre her kan få inn både 0 eller 2. Det er duket for et politisk kaos, og egentlig aner ingen av oss noe, utenom at Rødt og MDG har gjort det bra hele veien. Os skole-saken (les mer i dette innlegget) har kastet alt litt i været.


Jeg krysser fingrene, men forventer det verste.

Mamma hadde gått, så jeg måtte spørre valgfunksjonæren om hun kunne ta bilde. Hehe.

Bli med i enda en e-post-liste:
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
instagram & twitter
@anneheba

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com