Hvorfor har det gått en hel måned, også har du ikke skrevet noen ting, tenker du kanskje.

(Litt sipping, men dette skal være en realistisk og ærlig blogg.)

Svaret er at jeg har vært forbanna demotivert. Jeg har hatt en litt kjip periode. Studiet gikk for fullt i gang (ting er litt mer intrikat enn tidligere), jeg gikk glipp av forelesning på forelesning for å være på møter, jobbe eller bare føle meg for motløs til å begynne på alle tingene jeg skulle og burde ha gjort. Som ofte endte med at jeg gjorde ingenting. Det måtte slutte.


De fleste som kjenner meg vet dette: jeg gjør mye greier. For meg selv er de greiene hovedsaklig utrolig engasjerende, meningsfylt og morsomt. Noen ganger kjedelig. I det siste har alt har vært blandet inni en sånn grå sky av apati og frustrasjon.


Alle har dårlige perioder. Og nå har jeg hatt en og en halv litt dårlig måned.


Og nå håper jeg at ting er på endringens vei. Varaen har steppet inn i ett møte i utvalget, og han kommer til å få ett til (i mellomtiden har Høyre klart å shame meg in absentia).


Jeg har sagt nei for de første gangene på utrolig lenge, og jeg har overlatt to verv til noen andre. Det har vært befriende, men også trist. For hvem er jeg, uten alle tingene mine?


Men hjernen er inni en periode hvor jeg trenger fokus. Og jeg skal prøve å gjøre litt færre ting. Det tror jeg flere noen ganger trenger. Og det er lov.

Meg som prøver å finne fokus.

PS: Jeg kom på NÅ: jeg har ikke skrevet noe om den nye regjeringen (verdens mest uttalte frusterte venstremedlem)!!! Det skjer snart. Stay also tuned for litt kvinnesaksideologi.

32 visninger
Bli med i enda en e-post-liste:
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
instagram & twitter
@anneheba

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com