Et lite opphold i valgkampen

I helga var vi på besøk i Stavanger for å feire bryllupet til Amunds søskenbarn.


Turen begynte med store lynnedslag i hele Norge sør for Dovre, og som følge kom aldri nattoget vi skulle ta til Stavanger. Det endte med flyskam. Gjorde vondt. Det er ganske trøttsomt at lynet kan lamme hele trafikken langs østlandet, i mange timer. Ironi: vi må jo stålsette oss for mer ekstremt vær, og vi vil jo reise bærekraftig, for å forhindre ekstremvær så mye som mulig.


Men norsk jernbane er altså ikke klar for Norge 2019 (det er vel knapt klart for Norge 1980).


Så. På flyet satt både justis- og statsministeren. Da vi kom frem, møtte vi både valgkampfolk fra Venstre og SV. Så det ble jo ikke helt pause likevel.


Flyskammet kom vi oss til klimabrølet ved Breiavannet. Klare for å brøle. Der møtte vi Eirik, som er SVs førstekandidat til valget der.


Han er kul, og en gammel venn av Amund, samboeren min. Jeg fikk endelig grinet meg til en flaske med Sakki-ølet, som er blitt brygget i forbindelse med valget. Det mest åpenbare merchet, egentlig.

My name is Anne Helene, and I endorse this candidate.

Men bryllupet gikk også av stabelen, og brudeparet sa ja. Det var stas. Vi tok på oss penklær og nøt en kveld hvor folk kun snakket om hvor glad de var i hverandre.


Som de sier i Stavanger: da va veldig kjekke!

Takk for nå, Stavanger!

0 visninger
Bli med i enda en e-post-liste:
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
instagram & twitter
@anneheba

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com