Dyrka mark

En generell oppdatering er vel å forvente nå?


Utvalgsmøte 3 handlet om privat eiendomsrett.

I dag var nok et utvalgsmøte. Siden sist gang har jeg klart å ankomme til riktig tid. Og fra å slite litt med å sette meg i noenlunde respekt fra de andre (blant annet fordi jeg kom for sent), har jeg nå fått tilnavnet "jus-ekspertisen", som ikke alltid er like fortjent tittel i utvalget, men likevel noe jeg verdsetter.


I dag hadde utvalget kort kalt HTEK (langt kalt: Hovedutvalg for teknisk, landbruk, klima, miljø og næring) to saker som fikk frem skillelinjene mellom posisjon og opposisjon. Høyre-gjengen ville gjerne snakke om privat eiendomsrett, mens oss, de rødgrønne, kjempet en kamp for å prøve å beholde strandsona åpen for allmennheten.


Noen ganger er Høyre litt sånn:

Og oss rødgrønne blir litt sånn:

Det nye hippe i Halden er nemlig ikke å bygge ut ved strandsona for privat ca$hflow for de rike, men å åpne for allmennheten, ikke bygge ned dyrka mark (vårt nye mantra - vi slipper singelen om ett år, kanskje) og ikke ødelegge naturområder med inngrep.

Dyrka mark er det hvite området.

Jeg har også vært på mitt første 8.mars-møte. Følg med for å lese en forvirra sentrumspolitikers syn på hvordan det fora fungerer, og hva planen fremover er i forbindelse med kvinnedagen i Halden.

Bli med i enda en e-post-liste:
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
instagram & twitter
@anneheba

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com