Dørbank og telefonskrekk

Det nærmer seg med stormskritt august, og en slags vekkelse for politiske partier etter ferien, hvor alle innser at lokalvalget er nært forestående og at det er på tide å gjøre som Arbeiderpartiet har gjort siden mai-tider; å aksjonere.


Det gjør meg spent og stressa.


Alle partier gjør ulike opptrinn for å få oppmerksomhet. Noen er flinke til å skrive innlegg og skape debatter, mens andre er mer oppsøkende. Noen har strabasiøse valgkampplaner, og andre tar det litt på sparket.


Her er noen gode eksempler på typiske valgkampstunts fra partiene:

  • Arbeiderpartiet har morgenrush-aksjoner hvor de leverer ut kaffe og roser. For noen år siden, ble det også en liten krise:


  • Høyre står på stand varme dager og gir ut solkrem slik at folk "ikke blir rød" i sommer (og i år har de til og laget snapchat-filter):

Alle gjør uansett noe for å få oppmerksomheten vår.


Jeg liker å planlegge, men aner enda ikke helt hva som skal skje, og hvor mye tid jeg må sette av, så nå begynner jeg å tvinne fingre for hva som vil skje fremover.


Men. Jeg vet at vi kommer til å banke mange dører. For noen som ikke liker å "mase", og aldri kunne blitt telefonselger, er dette en skremmende aktivitet.


For man skal i utgangspunktet selge seg selv i en valgkamp. Og selv, blir jeg jo ikke glad når noen banker på døra eller ringer meg for å få meg til å kjøpe noe.


Men nå skal jeg altså komme meg over frykten for å få "nei"/"nei, jeg stemmer bompengepartiet"/"Venstre suger og sitter i regjering, nei, dere får ikke min stemme" i fleisen. Fordi både de som pleide å stemme Venstre vil jo ikke lenger, og de som aldri har vurdert det, hater bompenger. For en tid vi lever i!

Jeg ser for meg at det er sånn cirka sånn:


OSS:

Joakim (t.v) og jeg på dørbank for å spre forkynnelsen; valgprogrammet vårt.

HALDENS BEFOLKNING:

Men sannsynligvis blir det heller en frimodig ytring beskyttet av Grunnlovens § 100, om hvor mye alle er enige om å hate Venstre.


Så da får partiene gjøre seg klar for å overbevise deg. Ta godt mot dem som kommer på døra!

Bli med i enda en e-post-liste:
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
instagram & twitter
@anneheba

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com