Corantene: dag 5.

Som alle andre i Norges land sitter jeg i "corantene" (ja, jeg prøver å gjøre dette til et begrep) som følge av Corona-viruset. Jeg vet ikke om jeg har vært syk med Corona, forkjølelse eller influensa. Og vi vet ikke når samfunnet går tilbake som normalt. Jeg kommer meg ikke til Halden uten mulighet til å ta tog med regler om sosial distansering, så om jeg får deltatt på noen møter fremover er usikkert - om det blir noen møter i det hele tatt. Universitetet er stengt. Som alle andre, er også jeg i en usikker situasjon.

I går hadde vi kollokvie digitalt.

Samboer, mamma og pappa har i løpet av de siste dagene hatt de samme symptomene jeg hadde for en uke siden, og jeg mistenker da jeg fikk et lite bekreftende svar fra lege, at jeg alt hadde smittet disse og utallige flere personer i Oslo, Halden, langs Østfoldbanen og på universitetet. Har veldig vond følelse for at jeg potensielt kan ha smittet masse mennesker i risiko. Før nå har ikke forkjølelsessymptomer uten tilstedeværelse i smittesonene (Italia, Kina) vært ansett som mulig Corona-tilfelle. Det frustrerer meg at ikke jeg fikk beskjed fra legen eller legeresepsjonen å ta det mer alvorlig. Jeg hyller alle helsearbeidere, men til neste krise, må vi ha klarere beskjeder fra helsemyndighetene tidligere av, før viruset sprer seg så mye som det har gjort nå. Så hold dere borte fra folk om dere kan - ikke alle får symptomer.


Uansett. Inntil nå har vi hatt det helt ok. Vi er såpass heldige at vi har tilgang på et annet sted i Oslo, og er derfor her, oppi skogen til ting åpner opp igjen. Det hadde vært fryktelig å bo, to stk, i leiligheten på 23 kvm de neste ukene. Men vi er heldige at vi kan være oppi skogen i samme kommune.


Dagene går, og målet foreløpig er å lage planer for å følge dem. Kommer med noen oppdateringer utover.


Hold avstand og hold dere trygge i mellomtiden!

22 visninger
Bli med i enda en e-post-liste:
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
instagram & twitter
@anneheba

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com